foto1
foto1
foto1
foto1
foto1

Elektro en Witgoed Specialist

Online elektrowinkel met een ruim assortiment witgoed en elektronische goederen


Altijd lage prijzen en top kwaliteit

Topmerken wasmachines, drogers, koelkasten en meer...

Elektra en Witgoed

Sikken Rubbol BL Easyspray Semi Gloss spuitlak

Sikkens Rubbol BL Easyspray Semi Gloss is een verspuitbare, watergedragen, dekkende zijdeglanslak. Bijzonder geschikt voor objecten met veel identieke bouwdelen. O.a.het op de bouwplaats afwerken van nieuwe bouwdelen door middel van spuiten. In het onderhoud ook toepasbaar over gereinigde en geschuurde bestaande verflagen. Sikkens Rubbol BL Easyspray Semi Gloss Lichtecht en niet vergelend. Groot laagdiktebereik. Verkrijgbaar in nagenoeg alle kleuren. Voor binnen en buiten. Goede vloeiing. Zeer snel drogend. Uitstekend verspuitbaar. Opvallend weinig overspray.

€ 179.69

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Zijdeglans verf voor hout Zijdeglans verf
Product
 

Festool Deltaschuurmachine DTS 400 REQ plus

De Festool Deltaschuurmachine is de compacte hoekschuurmachine. Ideaal om langdurig en moeiteloos bovenhands te schuren. En als vlakschuurmachine, deltaschuurmachine of excenterschuurmachine uitgerust met een maximale flexibilitei voor individuele taakstellingen: de nieuwe generatie RTS, DTS en ETS 125. Representatief hiervoor zijn de compacte vorm, een gewicht van slechts 1,2 kg en de nieuw ontwikkelde MMC regelelektronica, die met een constant en krachtig toerental een wel 25 % hogere afnamecapaciteit garandeert. Misschien niet spectaculair, maar wel zo overtuigend - de vele doordachte details: bijv. de geïntegreerde Longlife-stofopvangzak voor stofvrij werken, de aangenaam aandoende softgrip inlegstukken bij de handgreep tot de PROTECTOR randbescherming voor minder nabewerking. De nieuwe generatie compacte schuurmachines RTS, DTS, ETS: Zichtbaar, voelbaar en zelfs hoorbaar beter. Moeiteloos werken: met de compacte ergonomische vorm, een gewicht van slechts 1,2 kg en een perfect uitgebalanceerde gewichtsverdeling Met wel 25 % meer afname nog sneller het beste resultaat door de nieuwe MMC regelelektronica. Onbelast toerental = werktoerental. Het vermogen van 250 watt wordt direct overgebracht op het werkstuk Gezond en minder nabewerking: Naar keuze in de stofvrij-combinatie met mobiele stofzuiger of Longlife-stofopvangzak en PROTECTOR om behoedzaam langs raamvlakken, kozijnen en panelen te schuren Voor langdurig gebruik: de Longlife-stofopvangzak van extra duurzaam polyester-vlies die geleegd kan worden en herbruikbaar is (TNO goedgekeurd) Veilig afzuigen met het nieuwe CLEANTEC verbindingssysteem: de geïntegreerde bajonetafsluiting verbindt de aansluitmof van de zuigslang veilig en snel met de afzuigaansluiting van het elektrisch gereedschap. En is net zo gemakkelijk los te maken. U bepaalt het tijdstip – en niet het toeval

€ 384.78

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Festool schuurmachines Gereedschappen
Product
 

Vistapox Hechtprimer AEH watergedragen 2 K epoxy primer

Vistapox Hechtprimer AEH betreft een hoogwaardige, watergedragen 2-K epoxy primer. Deze primer maakt deel uit van het vloerenconcept van Vista. De primer wordt toegepast voor hechting op zeer gladde/ gesloten ondergronden zoals verdicht beton (Polybeton), keramiek, tegels, hardsteen en glas. Gevlinderde vloeren zullen in veel gevallen niet meer geschuurd of gestraald hoeven te worden, voordat er een vloercoating kan worden aangebracht. De schilder kan de Vistapox Hechtprimer AEH vaak direct toepassen op gevlinderde vloeren. Met behulp van Vistapox Hechtprimer AEH bespaart u veel tijd, moeite en geld. Folder Vistapox Hechtprimer AEH Verpakking 1 ltr

€ 39.51

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Vista 2 componenten 2 componenten
Product
 

Polyfilla Pro S340 Voeg reparatie pasta in koker, gemakkelijk te bestellen

Polyfilla Pro S340 is een gemakkelijk verwerkbare voeg reparatie pasta in koker op basis van polymeerdispersie. Hoofzakelijk voor buiten gebruik, maar ook eventueel binnen toepasbaar. Polyfilla Pro is kant en klaar te gebruiken voor het repareren van voegen in gevelmetselwerk, lekdorpels of bijvoorbeeld tussen een muur en kozijnen. (zie het werkschema van de Polyfilla Pro S340 bij meer info)

€ 4.78

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Polyfilla plamuren en vulmiddelen Vulmiddel plamuur kit
Product
 

Graco Classic 390 PC Hi boy

Graco Classic 390 PC Hi-boy is een Airless pomp voor het verspuiten van muurverven voor klein tot middelgroot werk. Makkelijk verplaatsbaar Praktisch instapmodel Goeie verspuiting van muurverven Ideaal voor het spuiten van gezinswoningen Proconnect systeem (Snel vervangbare pomp) Graco Classic 390 PC Hi-boy is gemakkelijk en voordelig te bestellen bij Bestelverf. ✓ Juist advies ✓ Goeie service ✓ Voordelig geprijsd Graco Classic 390 PC Hi-boy producten Graco Classic 390 PC Hi-boy word gebruikt voor het verspuiten van muurverf.Dit kan een mooie matte muurverf zijn die goed is schoon te maken zoals de Herbol Zenit Power.Of een product die goed mat is maar wat minder goed schoon te maken zijn zoals de Herbol Innenweis.Graco bied ook nog vele accessoiressen voor de Graco pompen.Om het werken met Graco nog gebruiksvriendelijk te maken.

€ 2771.81

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Graco Classic Airless Graco Verfspuiten
Product
 

Vista Aqua Invisible 5.0 parketlak

Vista Aqua Invisible 5.0 is een waterverdunbare, twee componenten polyurethaan parketlak. Het zeer matte uiterlijk geeft de vloer een natuurlijke, onbehandelde uitstraling. Zelfs bij toepassing van meerdere lagen. Deze onzichtbare parketlak is ontwikkeld vanuit decoratief oogpunt en is geschikt voor normaal belaste houten vloeren. De Aqua Invisible 5.0 is zeer geschikt voor houten vloeren (eiken, teak e.d.), trappen, parket, bamboe en OSB-platen.

€ 42.24

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Blanke lakken voor binnen Blanke lak
Product
 

Drywood Poseidon primer

De Drywood Poseidon Primer is gebaseerd op diverse watergedragen bindmiddelen en is te gebruiken als grondlak voor diverse houtsoorten. Watergedragen Geurarm Binnen en Buiten toepasbaar Sneldrogend Goede hechting Snel schuurbaar De Drywood Poseidon Primer is gemakkelijk en voordelig te bestellen bij Bestel-verf.nl ✓ Snelle levering ✓ In wit en kleur ✓ Super voordelig Drywood Poseidon Primer verwerken De Drywood Poseidon Primer is een Watergedragen product die voor binnen en buiten gebruikt kan worden.Voornamelijk word dit product toegepast voor kozijnen en deuren.Dit product heeft een uitstekende hechting en kan afgewerkt worden met de Drywood Poseidon ZG (Zijdeglans) of met de Drywood Poseidon HG (Hoogglans).Drywood Poseidon Primer kunt u het beste aan brengen met een kwast of roller. Meesterhand Aquakwast Meesterhand lakrol Verfbeugel 10 cm Deltec Gold afplaktape

€ 30.06

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Drywood verf | Voordelig bestellen Drywood verf | Voordelig bestellen
Product
 

Sikkens Redox PUR Finish Satin 2K polyurethaancoating

Sikkens Redox PUR Finish Satin is een supersterke zijdeglanzende 2 componenten verf voor afwerking in epoxy-/polyurethaan-systemen. Geschikt voor stalen onderdelen zoals garagedeuren, trappen en constructies. Verkrijgbaar in RAL en Sikkens kleuren. Gebruik als primer de Sikkens Redox EP Multi Primer en als verdunning/additief Sikkens Redox 5597. Welke Primer voor Sikkens Redox PUR Finish Satin ? Redox PUR Finish Satin is als tussenlaag en dekverf toe te passen over Redox EP Primer. Redox PUR Finish Satin is alleen overschilderbaar met zichzelf en Redox PUR Finish Gloss. Eigenschappen Sikkens Redox PUR finish Satin Zijdeglans. Goede buitenduurzaamheid. Niet vergelend. Liever een hoogglans uitvoering kies dan de Sikkens Redox PUR Finish Gloss

€ 48.88

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Sikkens 2 componenten verf 2 componenten
Product
 

Sikkens Rubbol Finura High gloss PU Hoogglanslak met geringe donkervergeling

Sikkens Rubbol Finura High Gloss is een PU hoogglanslak met geringe donkervergeling, gemodificeerde traditionele alkydhars voor het aflakken van hout, staal, non-ferro metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol Finura High gloss en Rubbol Finura Satin zijn lakken die worden gemaakt op basis van urethaantechnologie. Het grote voordeel van deze technologie is dat de lakken ‘ouderwets’ gemakkelijk te verwerken zijn. Andere voordelen zijn dat Rubbol Finura kras- en slijtvast is, een goede doordroging heeft, minder gevoelig is voor temperatuurverschillen en goed bestand is tegen donkervergeling. Eigenschappen van Sikkens Rubbol Finura High Gloss Uitstekend glansbehoud. Kras- en slijtvast. Eenvoudige laagdiktebeheersing. Goede vloeiing. Hoge dekkracht. Goede weervastheid. Anders dan normale alkydharsen heeft Rubbol Finura High gloss geringe donkervergeling. Gemakkelijk verwerkbaar.

€ 20.94

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Sikkens Hoogglans verf Hoogglans verf
Product
 

Dosserapparaat voor woodfill, Polyfilla W130 en Polysoft

Dit doseerapparaat is uitermate geschikt om woodfill, Polyfilla Pro W130 en Zwaluw Polysoft mee te doseren. Door gebruik te maken van dit doseerpistool heeft u altijd de juiste mengverhouding van de polyesterplamuren.

€ 110.46

Klik hier voor meer informatie / bestellen

Verf winkel Diversen Gereedschappen
Product